preparats per créixer amb tu.

El nostre compromís es ajudar-te a aconseguir solucions de finançament pel teu negoci.

A més, et connectem amb més de cent solucions de manera totalment gratuïta. Treballem 100% amb èxit, es a dir, el compromís està del nostre costat.

Som digitals, però també humans. Per això sempre aniràs de la mà d’un dels nostres experts i analistes que agilitzaran el camí.

sobre el repte

Neix el 1er Marketplace de Finançament alternatiu Neix el 1er Marketplace de Finançament alternatiu per empreses y pimes. En aquesta plataforma digital, cada empresa pot connectar a l’instant amb múltiples solucions de finançament viables pel seu negoci.

¿Com va sorgir aquesta idea? Principalment dels impediments d’accés al crèdit que existeixen actualment per la gran majoria d’empreses.

Per això, ara, pots connectar automàticament i de manera gratuïta mitjançant Marketplace, amb més de 100 solucions de Deute Corporatiu per pimes y empreses. Més de 1000 empreses ja han utilitzat aquest Marketplace como eina de referencia, estalviant temps de recerca, agilitzant la tramitació i la consecució del finançament. 

De la mateixa manera, tot ha sigut possible gràcies al recolzament de diferents ambaixadors a nivell nacional i expressament a Madrid i Barcelona, així com, una estreta col·laboració amb la Cambra de Barcelona, AJE Madrid y AEMME (Asociación Española Multisectorial de Microempresas).

 

Som un equipo jove y compromès. Amb experiència dins del camp de la banca, el fintech i el finançament alternatiu.

De la mateixa manera, sabem quin es el teu objectiu i treballem per això de manera clara, digital y transparent.

També pots descobrir més de nosaltres a través de Linkedin per tal de seguir las últimes activitats de @ChangeCapitalSpain.

t’expliquem sobre nostre equip.

És clar que el nou mon és digital, és un mon 2.0. Per això, nosaltres som conscients d’això i t’ajudem a que tot sigui fàcil, directe i online. 

Encara que tot està digitalitzat, l’enviament de la documentació, firma i comunicació, sempre podem prendre un cafè i conèixer el teu projecte de més a prop.

Silvia Morgano

"

CEO change Capital Spain

Silvia Morgano

«Crec que cada projecte i cada idea es única. Com a resultat de connectar cada empresa i pime amb totes les solucions possibles, a més de l’anàlisi que fem de cada empresa, determina l’èxit en la consecució del finançament.

D’aquesta manera, hem d’entendre als clients i, aixíestablir un vincle amb ells, formar part de la seva idea; on el seu somni sigui una realitat».

Delegació Madrid
Plaza Pablo Ruiz Picasso, Pº de la Castellana, 89
Delegació Barcelona
Avinguda Diagonal, 452, - Cambra de Barcelona

ca
Close Bitnami banner
Bitnami