Com t’ajudem?

Dit i fet, t’ajudem a aconseguir finançament per la teva pime i empresa. Pots contactar amb nosaltres de manera directa. Et deixem el contacte perquè puguis connectar amb nosaltres.

A través d’email, telèfon o pots venir a veure’ns i prenem un café.

RESPOSTES A PREGUNTES FREQÜENTS.

La veritat és que sí. T’ajudem. El primer anàlisi empresarial que realitzem per evaluar quin nombre de solucions de finançament alternatiu son viables per a tu al 100% es COMPLETAMENT GRATUÏT. Només comissionem per intermediació pel finançament aconseguit. La comissió dependrà de l’import de la financiació i del producte. Sempre entre 0-3% de comissió.

El nostre model és B2B. Ajudem a buscar i connectar amb la solució de finançament a empreses i també a autònoms.

Depèn del producte financier. Portem a terme l’anàlisi per evitar que les plataformes Fintech que no desitgen impagaments, no rebin projectes d’aquest tipus.

Absolutament, sí. El finançament tradicional és totalment complementari amb el finançament alternatiu. Compaginar diversos finançadors et permetrà diversificar les fonts de finançament de la teva empresa.

Algunes de les nostres plataformes impulsen la imatge de la teva marca i poden permetre ampliar la visibilitat del teu negoci. Unes altres plataformes protegeixen els interessos de la teva empresa si així ho desitges.

t’ajudem. sempre a prop del teu projecte.

delegación Madrid
Plaza pablo ruiz picasso
Pº de la castellana, 89, 28046

Delegación barcelona
Avinguda Diagonal, 452
Cambra Barcelona, 08006

Delegació Madrid
Plaza Pablo Ruiz Picasso, Pº de la Castellana, 89
Delegació Barcelona
Avinguda Diagonal, 452, - Cambra de Barcelona

ca
Close Bitnami banner
Bitnami