TOTES LES SOLUCIONS DE FINANÇAMENT PER LA TEVA EMPRESA en un clic.

Descobreix al Marketplace més de 100 solucions de Finançament Alternativa con los que conectar automáticamente tu empresa, pyme o microempresa.

Entra al Marketplace i registra't totalment gratis. 

 

+2000 pymes

en un clic

5 sobre 5

El nostre objectiu? fer crèixer el teu negoci. FER realitat el teu projecte.

DESCOBREIX més de 100 SOLUCIONS DE FINANÇAMENT ALTERNATIU PER LA TEVA EMPRESA.

Al Marketplace podràs trobar més de cent solucions disponibles per multiplicar les opcions d’èxit.

Connectem de manera automàtica tots els productes financers a llarg i curt termini de manera digital i senzilla.

COM FUNCIONA EL MARKETPLACE?

01

REGISTRE GRATUIT.

Registrat gratis al marketplace. Uneix-te en segons. 

¿A què estàs esperant?

02

EL TEU CIF I CREA LA MÀGIA.

Inclueix el CIF de la teva empresa i algunes mínimes dades perque, de manera automàtica, puguis obtenir totes les solucions de finançament viables.

03

ESCULL LES TEVES SOLUCIONS.

Una vegada tinguis totes les solucions viables, tu decideixes amb quines opcions vols avançar. Curt, llarg termini o totes les possibilitats. 

04

UN ANALISTA AL TEU COSTAT.

El nostre equip d’analistes t’ajuden en el procès. Sempre 100% a èxit, així que preocupa’t de res! El compromìs està al nostre costat per aconseguir finançament. 

DESCOBREIX TOTES LES SOLUCIONS ALTERNATIVES FINANCERES PER PIMES.

FINANÇAMENT PIMES CREIXEMENT
Solucions per desenvolupar el teu projecte.

 Crowdlending — Es tracta d’un préstec participatiu entre particulars i empreses. Permet el Finançament de projectes d’aquesta forma a canvi d’un interès fixat. Els tipus d’interès dependràn de cada tipologia d’empresa i el risc de la mateixa. És una bona forma de millorar la visibilitat de marca i l’enfocament en l’economia real.

Préstecs y Direct Lending — És una forma de finançament alternatiu per empreses i pimes complementària a la tradicional. Amb ella, l’empresa obté finançament a través d’inversors privats.

.

prestem participatiu que no requereix garnaties ni avals, sinó un excel·lent pla de viabilitat.

ENISA aconsegueix una participació en els beneficis de l'empresa finançada, juntament amb el cobrament d'uns interessos, els quals estan (en part) vinculats a l'evolució economicofinancera de l'empresa.

Leasing — Contracte de lloguer que facilita l’adquisició de béns d’equip, materials o immobles a llarg termini. Aquests s'adquireixen a canvi de contraprestacions en forma de quota periodica

Renting — Contracte de lloguer de béns a llarg termini en els quals no existeix obligació de compra. Contraprestació durant el contracte a través d’una quota.


 

FINANÇAMENT PIMES CIRCOLANT
Solucions de liquiditat per a empreses i pimes.

Avançament factures — Són solucions financeres a curt termini que ajuden a equilibrar el desajustament de temps que provoquen els clients amb pagaments a curt termini, corregint la falta de liquiditat..

Factoring — Es una cessió temporal de la cartera de cobrament de clients (factures, rebuts…). L’empresa traspassa el servei de futurs cobraments de crèdits i factures i en canvi obté els diners de manera immediata d’aquestes operacions amb un descompte.

Confirming — Contracte pel qual una empresa delega el pagament d’una factura en una entitat.. El principal avantatge pel proveïdor és que el pagament està garantit i a més té l’opció de cobrar abans de temps.

RBF – Finançament basat en ingressos, on la devolució és flexible i s'adjusta a l'evolució de les vendes.

COLABORACIONS
Formem una gran família
¡EXPLICAN’S MÉS!

Escríbenos, cuéntanos más de cómo te podemos ayudar. Puedes también llamarnos al 635 33 80 88 o agendar una reunió amb els nostres gestors 

Delegació Madrid
Plaza Pablo Ruiz Picasso, Pº de la Castellana, 89
Delegació Barcelona
Avinguda Diagonal, 452,- Cambra de Barcelona

ca
Close Bitnami banner
Bitnami