TOTES LES SOLUCIONS DE FINANÇAMENT PER LA TEVA EMPRESA en un clic.

Descobreix al Marketplace més de 100 solucions de Finançament Alternatiu amb què connectar automàticament la teva empresa, pime o microempresa.

Entra al Marketplace i registrat completament gratis. 

 

+1500 pymes

en un clic

5 sobre 5

El nostre objectiu? fer crèixer el teu negoci. FER realitat el teu projecte.

DESCOBREIX més de 100 SOLUCIONS DE FINANÇAMENT ALTERNATIU PER LA TEVA EMPRESA.

Al Marketplace podràs trobar més de cent solucions disponibles per multiplicar les opcions d’èxit.

Connectem de manera automàtica tots els productes financers a llarg i curt termini de manera digital i senzilla.

COM FUNCIONA EL MARKETPLACE?

01

REGISTRE GRATUIT.

Registrat gratis al marketplace. Uneix-te en segons. 

¿A què estàs esperant?

02

EL TEU CIF I CREA LA MÀGIA.

Inclueix el CIF de la teva empresa i algunes mínimes dades perque, de manera automàtica, puguis obtenir totes les solucions de finançament viables.

03

ESCULL LES TEVES SOLUCIONS.

Una vegada tinguis totes les solucions viables, tu decideixes amb quines opcions vols avançar. Curt, llarg termini o totes les possibilitats. 

04

UN ANALISTA AL TEU COSTAT.

El nostre equip d’analistes t’ajuden en el procès. Sempre 100% a èxit, així que preocupa’t de res! El compromìs està al nostre costat per aconseguir finançament. 

DESCOBREIX TOTES LES SOLUCIONS ALTERNATIVES FINANCERES PER PIMES.

FINANÇAMENT PIMES LLARG TERMINI
Descobreix solucions de finançament a llarg termini per desenvolupar el teu projecte.

Préstecs y Direct Lending — És una forma de finançament alternatiu per empreses i pimes complementària a la tradicional. Amb ella, l’empresa obté finançament a través d’inversors privats.

.

Leasing — Contracte de lloguer que facilita l’adquisició de béns d’equip, materials o immobles a llarg termini. Aquests s'adquireixen a canvi de contraprestacions en forma de quota periodica

Renting — Contracte de lloguer de béns a llarg termini en els quals no existeix obligació de compra. Contraprestació durant el contracte a través d’una quota.


 

 Crowdlending — Es tracta d’un préstec participatiu entre particulars i empreses. Permet el Finançament de projectes d’aquesta forma a canvi d’un interès fixat. Els tipus d’interès dependràn de cada tipologia d’empresa i el risc de la mateixa. És una bona forma de millorar la visibilitat de marca i l’enfocament en l’economia real.

Subvencions & ajuts — En Change Capital Spain t’ajudem a aconseguir finançament públic, ajuts y subvenciones. Connectem la teva empresa amb ajuts d’àmbit nacional, autonómic, europeu y focalitzat a pimes. Per exemple, ENISA i SGRs.

 

FINANÇAMENT PIMES CURT TERMINI
Solucions de liquiditat i solvència de l’actiu circulant per empreses y pimes.

Avançament factures — Són solucions financeres a curt termini que ajuden a equilibrar el desajustament de temps que provoquen els clients amb pagaments a curt termini, corregint la falta de liquiditat..

Descompte de pagarés —Solució de finançament a curt termini que permet, a través d’aquesta eina, cobrar el pagaré abans de la data vençuda. Permet liquiditat de forma ràpida i senzilla per l’empresa.

Factoring — Es una cessió temporal de la cartera de cobrament de clients (factures, rebuts…). L’empresa traspassa el servei de futurs cobraments de crèdits i factures i en canvi obté els diners de manera immediata d’aquestes operacions amb un descompte.

Confirming — Contracte pel qual una empresa delega el pagament d’una factura en una entitat.. El principal avantatge pel proveïdor és que el pagament està garantit i a més té l’opció de cobrar abans de temps.

Reprodueix vídeo
DESCOBREIX LA FACILITAT QUE POT SER TROBAR FINANÇAMENT.

Connectar amb solucions de finançament és perfectament possible. Troba les oportunitats per llançar el negoci i donar a la teva empresa el creixement que necessita.

T’ESPEREM A LES NOSTRES XARXES
COLABORACIONS
Formem una gran família
¡EXPLICAN’S MÉS!

Escríbenos, cuéntanos más de cómo te podemos ayudar. Puedes también llamarnos al 635 33 80 88 o agendar una reunió amb la nostra analista, Sandra Cerrada. 

Delegació Madrid - Plaza Pablo Ruiz Picasso, Pº de la Castellana, 89 - 28046
Delegació Barcelona - Avinguda Diagonal, 452, 08006 - Cambra de Barcelona

ca
Close Bitnami banner
Bitnami